Jump to content
Cover for Skapa bestående förändringar - Bli din egen coach! Mental coachingskiva
Isbn: 978-91-9826-462-3
Publisher: Sandsjö Liljedahl Förlag
Category:
Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: October 2015
Narrator: Eva Sandsjö Liljedahl
Length: 1 hour 45 minutes

Audiobook

Skapa bestående förändringar - Bli din egen coach! Mental coachingskiva

Har du någon gång påbörjat en förändring i ditt liv, för att någon vecka senare vara tillbaka på ruta ett igen? I så fall är du inte ensam. Vill du lära dig hur du kan nå dina mål och skapa bestående förändringar? Den här mentala coachingskivan kan hjälpa dig att lyckas.

Jag har utvecklat en bokserie med namnet "Skapa bestående förändringar - Bli din egen coach!" där denna skivan ingår som en del. Jag vet att det är många människor som både skulle vilja och som skulle behöva gå till en coach, men alla har inte den möjligheten. 

Den här mentala coachingskivan tar dig igenom tio steg som du behöver ta för att lyckas skapa nya vanor och närma dig det liv du drömmer om. De tio stegen bygger på de faser vi människor går igenom under en förändringsprocess. Med hjälp av den här skivan får du hjälp att kartlägga ditt nuläge, skapa din vision och konkreta mål, öka din motivation och vilja till förändring, hantera eventuell ambivalens, skapa strategier för eventuella återfall och en konkret handlingsplan. På skivan finns även ett spår som du kan använda för att planera den kommande veckan men också ett spår med din dagliga coaching.

I huvudboken med samma namn som skivan kan du läsa mer om de tio stegen, lära dig mer om hur du kan coacha dig själv och skapa en förståelse för förändringsprocessen. Den tryckta arbetsboken med samma namn är ett bra komplement där du kan göra samtliga övningar från huvudboken direkt i arbetsboken samt att du där får ett färdigt underlag till ett 10-veckors kom-igång-program. Forskning visar att du ökar dina chanser att lyckas både när du dokumenterar och skriver ned dina reflektioner och även när du programmerar in dina målbilder mentalt. Tillsammans ger den här boken, den trycka arbetsboken och den mentala coachingskivan dig det du behöver för att lyckas med en förändringsprocess.

För mer information och inspiration om hur du kan skapa bestående förändringar och hur du kan coacha dig själv, se sandsjoliljedahl.com


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone